hey 1 Posted January 30 (edited) Nick: hey Imię: Marcel Wiek: 16 Byłeś już wcześniej adminem: Nie Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199026499498/ Link do HLstatsx: https://hlstatsx.13dzielnica.pl/surf/hlstats.php?mode=playerinfo&player=2 Czy znasz regulamin serwera: Tak Czy znasz regulamin forum: Tak Czy posiadasz mikrofon: Tak Czy dołączyłeś do grupy 13dzielnica.pl: Tak Czy potrafisz rozpisywać demka: Tak Czy potrafisz obsługiwać SourceBans: Nie, ale mogę sie nauczyć Parę zdań o sobie oraz o tym, dlaczego chcesz zostać adminem: Chciałbym zostać adminem ,ponieważ na serwerze brakuje administracji a często osoby poniżej 16 roku życia poprostu nadużywają mikrofonu i nie ponoszą za to konsekwencji, a ja staram się żeby codziennie być chociażby godzinę na serwerze, poza tym jestem pomocny i miły. Edited January 31 by hey 178.19.107.110 Share this post Link to post Share on other sites
★ Bartek 197 Posted February 5 Dzisiaj wieczorkiem postaram się przedstawić swoją opinię odnośnie tego podania. Bo są pewne kwestie, które mnie interesują. 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kendi 2 Posted February 5 Ostatnio "hey" bije rekordy bycia na serwerku 24h | -aktywny admin -miły Jestem na TAK 1 Share this post Link to post Share on other sites
Heroes 54 Posted February 7 Jestem na Tak. Nie spotkałem się z tym by łamał regulamin, dodatkowo przyjemnie się z nim grało. 1 Share this post Link to post Share on other sites
CarRy 9 Posted February 8 Jestem na TAK. Aktywny, miły, pomocny 1 Share this post Link to post Share on other sites
Rafael 23 Posted February 8 Jestem na TAK +zgłasza mi problemy na serwerze +przyjemnie się rozmawia +godziny na serwerze -chat Jak dla mnie nadaje się na okres próbny. 1 Share this post Link to post Share on other sites
consil 3 Posted February 8 Jestem za okresem próbnym. + pomaga graczom + godziny na serwerze - chat 1 Share this post Link to post Share on other sites
★ Alpen 152 Posted February 9 Mam kilka zastrzeżeń, jednak zdecydowałem się zaakceptować podanie. Będziemy uważnie Cię obserwować podczas okresu próbnego 3 Share this post Link to post Share on other sites