strachu33 6 Posted November 15, 2020 Witam, co polecacie oprócz sc go i naszych serwerów? Mam na myśli coś internetowe, coś na wolny czas kiedy nie mam dostępu do lapka z cs go, gdyż czasem jest wolny czas a brak zajęcia Czekam na propozycje Quote Share this post Link to post Share on other sites
★ Bartek 176 Posted November 16, 2020 Netflix i YT. Oraz nie ten dział. Przenoszę do właściwego. Quote Share this post Link to post Share on other sites
strachu33 6 Posted November 16, 2020 Tutaj bardziej chodzi o jakąś grę internetową, kiedyś cykał o się plemiona ale to już wyszło z mody Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cebi03 16 Posted November 16, 2020 Polecam the pride of taern Quote Share this post Link to post Share on other sites
★ Bartek 176 Posted November 16, 2020 U mnie brat pyka w hero zero. Ja za młodu też w to grałem. Ciekawa gra, zabija nudę, ale przestałem grać, bo mi konto usunęli, bo byłem nieaktywny przez pewien czas, a parę stówek wydałem na to, więc się wkurwiłem i nie chciało mi się już do tego wracać. XD Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cebi03 16 Posted November 16, 2020 @Bartekwiesz ze w takich sprawach piszesz na support i ci konto oddają XD Quote Share this post Link to post Share on other sites
Heroes 45 Posted November 16, 2020 Ja z takich gier przeglądarkowych sporo grałem w Urban Rivals, tylko to było z 10 lat temu. W 2020 wyszła ona nawet chyba na steama, ale nie sprawdzałem czy czymś się różni od wersji przeglądarkowej. Quote Share this post Link to post Share on other sites
strachu33 6 Posted November 16, 2020 Właśnie chodzi o te nudę w pracy, jest swój kąt jest i wolny laptop, więc no trzeba korzystać, bo nikt mi w karty nie zagląda Zobaczę przetestuję co to może i mnie wciągnie w pracy Quote Share this post Link to post Share on other sites