S T A L K E R 0 Posted July 15, 2020 (edited) Twój nick:S T A L K E R Nick admina:RAFAEL Data i godzina:11:00 Serwer:ARENY 1V1 Mapa:DE_DUST_13 Link do twojego HlstatsX:https://hlstatsx.13dzielnica.pl/arena/hlstats.php?mode=playerinfo&player=4853 Link do Bana z SourceBans:https://sourcebans.13dzielnica.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:546854049&advType=steamid&Submit Dowody:nie mam żadnych cheatów Opis zdarzenia:Dostałem bana za "wallhacka" ja nie mam wallhacka po prosty dobrze gram. prosze aby admin dostał degrada. można nawet mnie sprawdzic Edited July 15, 2020 by S T A L K E R Share this post Link to post Share on other sites
xzя 10 Posted July 15, 2020 (edited) Godzinę temu, S T A L K E R napisał: Twój nick:S T A L K E R Nick admina:RAFAEL Data i godzina:11:00 Serwer:ARENY 1V1 Mapa:DE_DUST_13 Link do twojego HlstatsX:nie umiem Link do Bana z SourceBans:nie umiem Dowody:nie mam żadnych cheatów Opis zdarzenia:Dostałem bana za "wallhacka" ja nie mam wallhacka po prosty dobrze gram. prosze aby admin dostał degrada. można nawet mnie sprawdzic §4. OSZUKIWANIE 3. Administracja zastrzega sobie prawo do zbanowania gracza w przypadku samych podejrzeń, kiedy podejrzany gracz posiada grę nonsteam/f2p, czyli nie ma zakupionej gry, lub nie posiada statusu prime. - ban permanentny Prosze bardzo przeczytaj sobie to a potem regulamin serwerów to som moje dowody czemu multi admin Rafel nie zostanie drgradowany ponieważ ban jest poprawny z regulaminem życze miłego dnia lub wieczoru Jeśli pomogłem czy coś daj tam lubie to czy coś Edited July 15, 2020 by xzя 1 Share this post Link to post Share on other sites
S T A L K E R 0 Posted July 15, 2020 1 godzinę temu, xzя napisał: §4. OSZUKIWANIE 3. Administracja zastrzega sobie prawo do zbanowania gracza w przypadku samych podejrzeń, kiedy podejrzany gracz posiada grę nonsteam/f2p, czyli nie ma zakupionej gry, lub nie posiada statusu prime. - ban permanentny Prosze bardzo przeczytaj sobie to a potem regulamin serwerów to som moje dowody czemu multi admin Rafel nie zostanie drgradowany ponieważ ban jest poprawny z regulaminem życze miłego dnia lub wieczoru Jeśli pomogłem czy coś daj tam lubie to czy coś no dobra ale nawet mnie nie sprawdził Share this post Link to post Share on other sites
★ Bartek 176 Posted July 15, 2020 @xzя Ostatni raz ostrzegam aby się nie udzielać w tematach za które nie odpowiadasz bez prośby administracji. @S T A L K E R Proszę czekać na odpowiedź admina. @Rafael Proszę rozpisać demko z podejrzanymi akcjami na gracza. Czas 48H. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Rafael 14 Posted July 16, 2020 No to tak Czas 2:50 tick 10893/ Wcelowałeś się tuż obok głowy przeciwnika i trzymałeś tam celownik przez dłuższą chwilę. Czas 3:05 tick 11930/ W tej rundzie pojawił się flick w przeciwnika za ścianą,strzał z deagla w przeciwnika za ścianą,celowanie tuż obok nogi przeciwnika za ścianą. Czas 6:32 tick 25102/Przy przechodzeniu za boksem celowałeś w przeciwnika. Czas 13:27 tick 51684/Przeskoczyłeś celownikiem na przeciwnika za boksem. W demku pewnie pojawiło się jeszcze parę akcji, których nie wyłapałem. Jeśli ban jest niesłuszny to mogę tylko przeprosić. Share this post Link to post Share on other sites
S T A L K E R 0 Posted July 16, 2020 to nie dostane unbana? Share this post Link to post Share on other sites
M53RX1 74 Posted July 16, 2020 Witam, niebawem sprawa zostanie zweryfikowana, dokładamy wszelkich starań aby rozwiązać tą sprawę, jednak wymaga to od nas poświęcenia czasu. Prosimy o cierpliwość i wyrozumiałość. Na moment obecny zamykam temat do momentu rozwiązania sprawy. Pozdrawiam. Share this post Link to post Share on other sites
★ Bartek 176 Posted July 16, 2020 @S T A L K E R Tak, nie dostaniesz UB, ponieważ jest to dział od skarg, a nie od UB. Co do demka, sprawdzę je w sobotę i wtedy dam znać czy rafał miał rację czy może się mylił. Share this post Link to post Share on other sites
★ Bartek 176 Posted July 19, 2020 No to chyba samo się wyjaśniło. Zamknięte. 1 zarejestrowana blokada VAC Share this post Link to post Share on other sites