Stop Pazazing 1 Posted March 25, 2020 Nick: SzymonKoxownik Imię: Szymon Wiek: 22 Byłeś już wcześniej adminem(Tak/Nie): Tak Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198170765191/ Link do twojego HLstatsX: https://hlstatsx.13dzielnica.pl/awp/hlstats.php?mode=playerinfo&player=664 Czy zapoznałeś się z regulaminem serwera?(Tak/Nie): Tak Czy posiadasz mikrofon(Tak/Nie): Tak Dlaczego chcesz zostać adminem? O funkcję admina staram się, bo zaczynają mnie irytować te małe rzezimieszki, co piszczą, krzyczą i co nie jedną matkę obrobili. Do tego dochodzą sytuację, gdy średnio co 3 mapy wbija jakiś spin bocik. Doświadczenie związane z administracją mam od początku cs'a 1.6 tak do teraz to będzie z kilkanaście serwerowni, gdzie taką funkcje pełniłem. Jeżeli chodzi o samą grę cs; go to aktualnie mam ~4.5k h godzin i posiadałem WSZYSTKIE możliwe rangi w tej grze, więc potrafię odróżnić nawet kogoś bardzo dobrego i cheatera, który dobrze się kryję. Na serwerze 13 dzielnica AWP gram od jakoś 2-3 lat z przerwami większymi i mniejszymi, nie mniej jednak jako gracz raczej kojarzony. Share this post Link to post Share on other sites
NeMoMonsteR 6 Posted March 25, 2020 Jak najbardziej jestem na TAK Nie trzeba tu się rozpisywać moim zdaniem bo grasz bardzo długo Czekamy na odpowiedź z strony innych adminów :D Share this post Link to post Share on other sites
Bialy 20 Posted March 25, 2020 Jestem na TAK -Wiek -Kultura -Znany -godzinny Share this post Link to post Share on other sites
Nightmarez 8 Posted March 26, 2020 Jestem na Tak -Ogarniety Chlop -Gra duzo Nie trzeba wiecej pisac. Share this post Link to post Share on other sites
★ Bartek 176 Posted March 28, 2020 Spodziewałem się tego podania i tylko czekałem aż się pojawi. Jak najbardziej jestem na Tak i przyjąłbym cię na okres próbny, który i tak byłby tylko formalnością, ale jest jedno ale. Otóż dołączając do nas, dołączyłbyś do naszej tak zwanej "rodziny". Poznasz wszystkie nasze tajniki działania, oraz postaramy Ci się pomóc w twoim dalszym rozwoju na naszej Sieci. Co za tym idzie, aby pełnić jakąkolwiek funkcję związaną z CsGo nie można posiadać innych rang na konkurencyjnej sieci. Jako że wiem o tym, że posiadasz redaktora na innej sieci to musisz najpierw tam zrezygnować abym mógł przyjąć Cię do naszego grona. Temat póki co zamykam. Dam Ci czas do niedzieli do godziny 23:59 na zastanowienie się. Gdy zdecydujesz to daj mi znać na pw jaką mam podjąć decyzję odnośnie podania. Share this post Link to post Share on other sites
★ Bartek 176 Posted March 30, 2020 Brak odpowiedzi. Odrzucam. Share this post Link to post Share on other sites