Bae1337 0 Posted November 1, 2019 Nick: bae Imię: Alex Wiek: 16 Byłeś już wcześniej adminem(Tak/Nie): Tak, na serverach ge Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199000342998/ Link do twojego HLstatsX: Czy zapoznałeś się z regulaminem serwera?(Tak/Nie): Si Czy posiadasz mikrofon(Tak/Nie):Tak, sprawny Dlaczego chcesz zostać adminem? Chciałbym zostać adminem, ponieważ: -lubię grać na tym serverze -Znam komendy admina -Mam dobry kontakt z społecznością (mam nadzieje) -Gram krótko, ale nadrobię -Myśle, że mógłbym pilnować servera, ponieważ często zdarzają sie wyzwiska Share this post Link to post Share on other sites
yeah!! 1 Posted November 1, 2019 Witam więc: -Osobiście uważam że dużo za mało godzin -popytałem osoby na serwie prawie nikt cie nie kojarzy. -Dodatkowo, powody dla których chcesz zostać adminem trochę są takie bo tak. +Znajomość komend Podsumowując Jest koniec miesiąca późno na odrabianie godzin. Sprawdzałem też twój profil i nie jestem pewien czy masz nawet status prime. Osobiście jestem na NIE. Pozdrawiam L0rd Share this post Link to post Share on other sites
★ Bartek 176 Posted November 2, 2019 Przecież to nie jest 1 kwietnia, a pomimo to podanie wygląda jak żart. Podanie do odrzucenia i zamknięcia. @Rosiarz czyń honory. Share this post Link to post Share on other sites
rosiarz 30 Posted November 2, 2019 Podanie odrzucone, zamykam. Share this post Link to post Share on other sites