Voct3r 2 Posted September 28, 2019 Nick: Voct Imię: Bartek Wiek: 12 Byłeś już wcześniej adminem(Tak/Nie): Tak Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198091928502 Link do twojego HLstatsX: https://hlstatsx.13dzielnica.pl/surf/hlstats.php?mode=playerinfo&player=11 Czy zapoznałeś się z regulaminem serwera?(Tak/Nie): Tak Czy posiadasz mikrofon(Tak/Nie): Tak Dlaczego chcesz zostać adminem? Chcę zostać adminem tego serwera, ponieważ pomimo sporej ilości administratorów na surfie widuję ich bardzo rzadko,a na serwerze mam ponadprzecietną ilość godzin i często natrafiam na nadmierne nadużywanie mikrofonu w sposób niewłasciwy. Po za tym jestem bardzo aktywną osobą i granie na tym serwerze sprawia mi wiele frajdy do czasu, gdy nie jest łamany regulamin, więc ja chce temu zapobiec. Jestem miły dla użytkowników LoS,a i staram się im pomagać jak najbardziej mogę. Oprócz tego gram już na surfie ponad 2 lata i większość serwera mnie kojarzy. Czekam na odpowiedź ze strony administracji. PS. Do złożenia podania nakłonił mnie jeden z administratorów surfa. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lucky CaT 25 Posted September 28, 2019 Jestem na Tak +miły +aktywny +nie łamie regulaminu +dużo osób go zna -wiek 2 Share this post Link to post Share on other sites
Rzuf 1 Posted September 28, 2019 jo troche za stary jestes jak na to stanowisko ale mysle ze dasz sobie rade jestem na tak pozdrooo Share this post Link to post Share on other sites
BrandonQQ 18 Posted September 29, 2019 Spoko chłopaczek <3 jedynym minusem tutaj jest wiek ja bym dał okres próbny 2 tygodnie lub więcej.. pozdro ogurekxd123 1 Share this post Link to post Share on other sites
Cebi03 16 Posted September 29, 2019 Spoko ziomeczek gram może mało ale po kilku grach widać że się nadaje nie liczy się wiek a umiejętności Share this post Link to post Share on other sites
Chuck Norris 7 Posted September 29, 2019 Oczywiście jestem na TAK: +Miły +Pomocny +Aktywny +Znany i szanowany na serverze +Długo gra na serverze -wiek Share this post Link to post Share on other sites
Asko 2 Posted October 3, 2019 Oczywiście, że jestem na tak. Według mnie gracz idealnie nadawałby się na to stanowisko. Jest bardzo ogarniętym, w porządku graczem. Wiele osób go kojarzy, jest raczej lubiany. Nigdy nie widziałem go obrażającego nikogo, raczej spokojny, miły, ułożony. Nigdy też nikt się nie skarżył, ani sam nie widziałem go łamiącego regulamin, więc podejrzewam, że zna go dobrze. Gra na serwerze od długiego czasu i dużo, bardzo często go widuję, więc aktywność ponadwzorcowa. Niejednokrotnie zwracał się do mnie z różnymi prośbami, kiedy coś złego działo się na serwerze, czym działał dla dobra serwera, za co zyskał w moich oczach i jak wspomniał w podaniu, sam od siebie nakłaniałem go do złożenia podania. W sumie to zdziwiłem się faktem, że masz 12lat. Po głosie i zachowaniu dawałem Ci 16 jak nie więcej. Szczerze teraz to jestem jeszcze bardziej pozytywnie zaskoczony. Wątpie, żeby w tym przypadku wiek miał jakiekolwiek znaczenie, przynajmniej moim zdaniem. Podsumowując... Odemnie wielkie TAK Share this post Link to post Share on other sites
Heroes 45 Posted October 3, 2019 Jestem na Tak, może trochę tryharduje, ale jest bardzo przyjazny pomocny i bezkonfliktowy, nie łamie regulaminu i stara się rozstrzygać zbędne kłótnie. @Bartek wiem, że musisz nabijać sobie posty na forum, ale przed ocenianiem czyjegoś podania warto przynajmniej raz widzieć ocenianą osobę. Gdybyś spotkał Vocta na serwie zobaczyłbyś, że mimo niskiego wieku, jest dojrzalszy od Ciebie, co wnioskuje po wyglądzie twojej wypowiedzi. Share this post Link to post Share on other sites
★ Bartek 176 Posted October 4, 2019 Na Nie. Wielkie iks de, że administracja jest na tak przy wieku 12 lat. XD Share this post Link to post Share on other sites
★ Alpen 136 Posted October 6, 2019 Wszystko w porządku ale niestety wiek dyskwalifikuje. Podanie odrzucone. Share this post Link to post Share on other sites