kvbs 21 Posted March 30 (edited) Nick: Kvbs Imię: Kuba Wiek: 17 (Rocznikowo) Byłeś już wcześniej adminem: nie Link do steam: https://steamcommunity.com/id/kvbs_/ Link do HLstatsx: https://hlstatsx.13dzielnica.pl/surf/hlstats.php?mode=playerinfo&player=5388 Czy znasz regulamin serwera: tak Czy znasz regulamin forum: tak Czy posiadasz mikrofon: tak Czy dołączyłeś do grupy 13dzielnica.pl: tak Czy potrafisz rozpisywać demka: tak Czy potrafisz obsługiwać SourceBans: jeszcze nie ale to zmienię Parę zdań o sobie oraz o tym, dlaczego chcesz zostać adminem: Siema, jestem kuba mam 16 lat pochodzę z województwa Śląskiego jestem w 2 klasie technikum na kierunku Technik Elektryk interesuje się informatyką oraz e-sportem. W wolnym czasie spotykam się z dziewczyną i znajomymi gram w różne gierki jak i również na surfie. Widzę czasami braki kultury u niektórych graczy najczęściej gdy nie ma żadnego admina chciałbym zostać adminem, żeby pilnować porządku i rozwijać serwer. Edited March 30 by kvbs 4 Share this post Link to post Share on other sites
★ Bartek 255 Posted March 30 Czy skopiowanie wzoru na admina jest aż tak skomplikowane, że musiałeś zmieniać czcionkę i kolory na oczojebne? Edytuj to. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Scroll 3 Posted March 30 Jestem na tak +Miły +Pomocny +Zna regulamin +Aktywność 3 Share this post Link to post Share on other sites
★ Bartek 255 Posted March 30 (edited) W wolnej chwili wyraźcie swoją opinię na temat kandydata. @Heroes @Dertg1 @wixxer @hey @Yxng_Akkio @CarRy @Kendi @consil Edited March 30 by Bartek 2 Share this post Link to post Share on other sites
CarRy 48 Posted March 30 Siemka, Jestem na tak. Kvbs gra u nas od niedawna lecz pokazał mi sie z bardzo dobrej strony, siedze z nim na ts3 i widze jego zaangażowanie w utrzymanie porządku poprzez zgłaszanie osób łamiących regulamin mi na pw. Ogolnie dobra osoba na te stanowisko lecz jest jeden minus, a dokładniej pare obraźliwych słów na czacie. Czas jak najbardziej na plus oraz widać, że Mu zależy. (ciekawy temat na forum). Dałbym Mu szanse. 2 1 Share this post Link to post Share on other sites
Heroes 105 Posted March 30 (edited) Nie kojarzę zbytnio z serwera, ale prawdopodobnie dlatego, że nie odwalał maniany gdy ja na nim byłem i dlatego nie zwracałem na niego zbytniej uwagi. Wymagania spełnia, legitne konto, aktywność też dobra, a sprawdzając hlstatsy zauważyłem, że bardzo dobrze pisał o zmianie mapy ski, bo jak wszyscy wiemy 100 wersji tej mapy jest grane do porzygu codziennie :D. Jestem jednak neutral bo takie teksty (które ukryłem w spojlerze) na czacie słabo wyglądają u osoby ubiegającej się o stanowisko admina ;). Spoiler 2021-03-22 14:07:04 wqypierdalaj tym szwabem za******m winerem. 2021-03-21 14:30:22 ZAJEB SIE. 2021-03-16 13:19:16 zlamasie pierdolony. 2021-03-16 13:19:13 wez sie pierdolnij w leb. Edited March 30 by Heroes 2 1 Share this post Link to post Share on other sites
hey 14 Posted March 30 (edited) hejka, na serwerze widuje go często wręcz codziennie, regulaminu przestrzega jednak nie miałem z nim bliższej styczności (typu rozmowa gdzieś) z tego co wiem zgłasza błędy i inne problemy do Carry'ego jednak mimo to nie potrafię powiedzieć czy jestem na tak lub na nie bo nie miałem z nim jak wyżej napisałem bliższej styczności. Edited March 30 by hey 3 1 Share this post Link to post Share on other sites
wixxer 8 Posted March 31 jakos rzadko co udalo mi sie spotkac z tym graczem na serwerze ale gdy go spotykalem to nie odwalal niczego zlego na serwerze staral sie utrzymac porzadek na serwerze 2 1 Share this post Link to post Share on other sites
consil 8 Posted March 31 Jestem za okresem próbnym. + często widzę go na serwerze + zgłasza problemy - chat 2 1 Share this post Link to post Share on other sites
Yxng_Akkio 11 Posted March 31 jestem na TAK +aktywny + zgłasza problemy +pomocny +Miły 2 1 Share this post Link to post Share on other sites
xfressh :] 4 Posted March 31 Jestem na tak, ponieważ jest stanowczy, miły, zna regulamin, co najważniejsze aktywny. Gdy dzieje się jakiś młyn na serwerze (A tak często jest) stara się uspokoić całą sytuacje. 3 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lukson 12 Posted March 31 Jestem na tak, od kiedy poznałem Kvbsa wydawał mi się naprawdę spoko graczem i nie pomyliłem się. Gdy wchodzę na serwer ma integracje z graczami: rozmawia z nimi, bardzo dużo pomaga ale też upomina gdy łamią regulamin. Myślę że na ten moment jest najlepszym kandydatem ponieważ są administratorzy na surfie którzy w ogóle nie wypełniają dobrze swojej funkcji tak naprawdę nie wiem po co pisali podanie gdyż gdy gracze łamią regulamin jest zero reakcji z ich strony. 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
Alien 3 Posted April 1 Jestem na tak Bardzo aktywny Dobry ziomek Miły Upomina o regulamin 2 1 Share this post Link to post Share on other sites
ouside 14 Posted April 1 jestem na tak super osoba 1 Share this post Link to post Share on other sites
Deq 21 Posted April 2 Jestem za okresem próbnym : - aktywność - kultura na serwerze -zwraca uwagę innym graczom jak zrobią coś źle - pomaga administracji 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
maciek49211 11 Posted April 7 jestem na tak +aktywność +kulturalny +przestrzega regulaminu +upomina innych gdy łamią regulamin +spoko osoba (miły, aktywny,) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Rafael 56 Posted April 7 Przyjmuję na okres próbny. 2 Tygodnie. Skontaktuj się ze mną na steam jutro wieczorem. 2 1 Share this post Link to post Share on other sites