Krzysiu :) 12 Posted February 20 (edited) Witam Nietypowo ale Data i godzina 20.45 Mapa kox christmas 13 Oraz mapa dust 13 a co dalej to może wyjść w trakcie Wyzywają się i mnie, Taki poziom mi się nie podoba, Nie mam jak wstawić demko, bo przerwa techniczna ale proszę o przejrzenie. Pozdrawiam Ps Mapa awp fort lego 13 Tutaj już dostałem pouczenie więc Chodzi głównie o czat głosowy, jednak brak demka, brak możliwości tam wejścia nie daje mi możliwości dopisania dokładnie kto Edited February 21 by strachu33 Dodanie info Share this post Link to post Share on other sites
★ Bartek 197 Posted February 23 Napisz pod tym jeszcze raz post stosując się do wzoru, a następnie go uzupełnij tak jak należy oraz dodaj dowody w postaci demek. Jeśli ich nie ma to jest to spowodowane ostatnimi problemami technicznymi. W takim przypadku skarga zostanie odrzucona. Natomiast jeśli sytuacja się powtórzy napisz wtedy skargę podając demka, a gracz zostaną należycie ukarani. Share this post Link to post Share on other sites
Krzysiu :) 12 Posted February 24 Witam niestety jest brak demka, także temat odpuścimy. Po prostu gdybym miał demka łatwiej było by podać nicki, a tak jak siedząc w grze nie skupiłem się wtedy na nickach bo to co tam się działo, bardziej było warte przejrzenia, jednak mimo wszystko dziękuję za zainteresowanie tematem, który można zamknąć. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites